MESA Boogie service

Erkende reparatie en service locatie

GITAAR EN BASVERSTERKERS

Vanaf de classics zoals de Vox, Fender, Marshall en Mesa tot en met de huidige generatie class-D amps, zoals Markbass, TC en Ashdown. Dankzij jarenlange ervaring en opgebouwde kennis hebben buizen amps geen geheimen voor ons! De gehele overgang van hybride naar transistor en FET trappen, tot de integratie van het huidige digitale tijdperk heeft bij ons de revue gepasseerd.

PIONEER DJ APPARATUUR

Wij zijn een gecertificeerd Pioneer reparatiebedrijf! Dit wil zeggen dat we alle benodigde onderdelen voor reparatie direct bij Pioneer bestellen. Fader gebroken? RJ45 afgebroken? In de meeste gevallen kunt u voor het weekend uw Pioneer weer inplannen. 

Let op: wij verkopen GEEN losse onderdelen!

 

PROFESSIONELE AUDIO EINDTRAPPEN

Crest, Crown, Labgruppen, EV, Dynacord, Altair etc. Mede door het uitgebreide netwerk van leveranciers kunnen we de meeste amps op component basis herstellen! Dit houdt voor de meeste versterkers in dat reparatie voordeliger uitvalt t.o.v. de reparatiediensten die complete modules vervangen.

Let op: Behringer, Dap en Alecto achtige merken zullen ook wij bij defect, economisch niet rendabel classificeren!

PROFESSIONELE SPEAKERS

We zijn gespecialiseerd in het reconen van de meest gangbare OEM merken. Denk onder andere aan EV, JBL, RCF en BNC. Verder zijn we in staat de klassiekers in ere te herstellen. Bijvoorbeeld het aanlopen van Jensen of Celestion drivers, een kleine scheur, een losgelaten dome of spider kunnen we voordelig voor u herstellen.

KEYS

Een keyboard of stagepiano met een gebroken toets? Of de aanslag gevoeligheid functioneert niet meer? Geen probleem, de meeste toetsen kunnen we bestellen en vervangen. Zo ook de contactrubbers etc.

 

OVERIGE

Staat uw categorie er niet tussen? Of twijfelt u of reparatie rendabel is? Waag er een mailtje aan!